Easit

Beskrivning av företag/organisation:


Easit är ett företag med bas i Sundsvall, som ingår i koncernen Jonas Software. Vi har både produktutveckling och konsultverksamhet inom våra väggar, vilket särskiljer oss från många andra i företag i IT-branschen, i alla fall i Sundsvall.

Med våra produkter inom Enterprise Service Management och Data Management levererar vi lösningar till företag och verksamheter inom både privat och offentlig sektor. Här använder vi egen personal för utveckling, införande, utbildning och support, vilket ger oss stora möjligheter att anpassa oss efter kundernas krav.

I vår konsultverksamhet har vi en stor andel seniora konsulter med lång erfarenhet inom en mängd olika roller. Vår samlade kompetens är både bred och djup i de tjänsteområden vi verkar inom. Att vi finns med här innebär också att vi söker yngre förmågor, men det har du säkert redan listat ut! Hos oss kan du börja inom ett område och sedan finns möjligheter att byta, till exempel från att arbeta i våra produktutvecklingsteam till att axla en konsultroll ute hos någon av våra kunder.

Vi är alltid nyfikna på människor som vill bidra med nya krafter och idéer. På Easit erbjuds du möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och person, vi prioriterar även hög trivsel och att ha roligt tillsammans!

Vi finns i Sundsvall och Stockholm.

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

• Datateknik eller motsvarande
• Industriell ekonomi eller motsvarande  • Kontaktsamtal:

    There are no upcoming events

  • Uppdaterad datum: 2021-03-01