CSN

Beskrivning av företag/organisation:


Utbildning är en av sakerna som tar oss framåt i livet. På CSN administrerar vi det svenska studiestödet. Vi bidrar till att förverkliga människors drömmar och mål, varje dag. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

På CSN:s it-avdelning är vi stolta över att leverera kundanpassade och moderna it-lösningar för att göra studier möjligt. Vår avdelning består av cirka 140 medarbetare som jobbar nära varandra i olika team. Vi har roligt tillsammans, hjälper varandra och tar oss an våra uppdrag med stor öppenhet och engagemang. Vi brukar säga att det finns en särskild CSN-anda här hos oss!

Arbetsglädjen hos våra medarbetare är viktig. Som anställd på CSN ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bl.a. flexibla arbetstider, stöd för friskvårdsaktiviteter, löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom, samt 28-35 semesterdagar (beroende på din ålder).

Vi vill ge alla medarbetare möjligheten att växa och utmanas. CSN är i ständig utveckling, och det är också alla vi som jobbar här.

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Alla IT-inriktningar är av intresse men även utbildningar som riktar sig mot verksamhetsutveckling, tex Industriell Ekonomi.  • Kontaktsamtal: WARNING: service ID(s) not found. Please check the shortcode syntax and ensure at least one of the specified services is active.