Consid

Beskrivning av företag/organisation:


Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Vi har samlat landets främsta konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för våra kunder. Tillsammans tar vi fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Från strategi till mål – från idé till verklighet.

Vi har över 30 kontor i Sverige vilket gör att Consid lyckas behålla den familjära känslan, där strategin alltid vara att sprida ut oss och öppna nya kontor för att finnas lokalt för våra medarbetare och kunder. Detta gör också att vi har en gemenskap och känsla av att vara ett litet bolag, men där vi har det stora bolaget i ryggen då vi ofta samarbetar över kontorsgränserna. Våra konsulter sitter antingen ute som resurskonsult hos våra kunder, eller så jobbar de in house med olika teamleveranser eller distansuppdrag.

Consid har fått en rad utmärkelser under åren. Vi har bland annat blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare tre år i följd, Gasellföretaget nio år i rad, Superföretag nio år i rad och Karriärföretag sju år i rad.

Vi har ett traineeprogram som precis blivit utsedd till Sveriges näst mest attraktiva. För första gången i Sundsvall söker vi nu två traineer till vårt program med start i slutet på augusti 2022. Ansökan finner du här: https://consid.se/jobs/trainee/

Vi ser fram emot att träffa er, boka gärna ett rum här nedan så berättar vi mer!

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

- Javautvecklare
- .Net-utvecklare
- Infrastruktur och molnlösningar
- Testare  • Kontaktsamtal:

    There are no upcoming events

  • Uppdaterad datum: 2022-03-17