Sundsvalls kommun- Barn- och utbildningsförvaltningen

Beskrivning av företag/organisation:

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Våra medarbetare är viktiga för oss och därför vill vi ha just dig som pedagog hos oss!

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Förskolelärare/lärare

• Kontaktsamtal:

There are no upcoming events