Savecore AB

Beskrivning av företag/organisation:


Vi är specialister på design, implementation och förvaltning av IT-infrastruktur och finns i Stockholm, Sundsvall och Piteå. Vi har tre datacenter i Sundsvallsområdet. Våra kunder finns i hela Sverige, delar av Europa, Asien, Syd- och Nordamerika.

Våra kompetensområden är datalagring, databaser, nätverk och säkerhet samt affärskritiska systemlösningar. Inom våra kompetensområden jobbar vi både med konsulting och egen utveckling av tjänster, framförallt inom virtualisering och skräddarsydda molntjänster.

Vi söker ständigt efter personer som drivs av att utvecklas i takt med organisationen. Hos oss värnar vi om ett klimat där medarbetaren mår bra genom flexibilitet och eget ansvar. Ömsesidig tillit och respekt är något vi prioriterar högt i alla våra samarbeten, så väl till kunder och leverantörer som till våra medarbetare. Vill du vara med och påverka din egen och dina kollegors vardag och bidra till ett arbetsklimat där öppenhet, kreativitet och glädje är viktiga delar? Då kan vi vara en perfect match.

Du är varmt välkommen till vår monter så att vi kan berätta mer!

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

- IT-infrastruktur
- Digitalisering
- Automation
- Open Source
- Nätverk  • Kontaktsamtal:

    There are no upcoming events