OnePartnerGroup Jämtland

Beskrivning av företag/organisation:

OnePartnerGroup Jämtland tillhör en svenskägd koncern som arbetar med rekrytering, bemanning och interimsuppdrag. Vi finns på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

I Östersund började resan redan 1996 när företaget Kornboden startade, som senare köptes upp av OnePartnerGroup. Vi arbetar mot flertalet branscher där ofta återkommande roller/områden är ledande positioner, ekonomer, ingenjörer, IT, teknik och industri. Till det har vi även uppdrag administration, reception och kundbemötande. Vi har återkommande och stabila studentuppdrag hos några av våra större kunder där behovet är återkommande och långsiktigt.

Något vi på OnePartnerGroup vill tipsa dig som student är att alltid ha en uppdaterad profil hos oss men att vara  mer aktiv under februari/mars då vi får utökat behov inför vår och sommar.

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Vi är intresserade av att träffa studenter inom alla områden, men söker framförallt dig som vill arbeta inom ekonomi, IT eller teknik.

Video pitchar

• Kontaktsamtal:

There are no upcoming events

• Uppdaterad datum: 2020-09-29