MittMedia AB / Bonnier News

Beskrivning av företag/organisation:


MittMedia / Bonnier News

MittMedia AB är numera en del av Bonnier News och som ett av Sveriges ledande mediehus når vi över 3 miljoner användare varje dag. Vi värnar om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många.

I en miljö präglad av nyhets- och mediavärldens puls skapar vi förutsättningarna för att ge våra användare den bästa digitala upplevelsen.

Vi satsar stort på att vidareutveckla och utforska ny teknik tillsammans och hos oss har du chansen att arbete inom fler olika produktområden som t.ex. webbutveckling av tjänster, mobil apputveckling eller dataplattformsarbete med applicerad maskininlärning.

 

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Vi söker dig som studerar systemvetenskap, web/app-utveckling datateknik eller liknande och som önskar en kickstart på karriären.
Du är en kreativ och kommunikativ problemlösare med ett stort engagemang och intresse för det du arbetar med. Då mycket arbete sker tillsammans med kollegor, i par och/eller mob programmering, ser vi att du har lätt att samarbeta och kan både ge och ta feedback på ett konstruktivt sätt. Vidare tar du stort ansvar, både för din egen utveckling och teamets resultat och har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt.

Kom gärna förbi vår monter eller boka ett kontaktsamtal så berättar vi mera.

   • Kontaktsamtal:

    There are no upcoming events